BEMUTATKOZÁS

2016 nyarán készült el a Meeting Point nevű társasági együttlétet szolgáló reprezentatív találkozóhely a Lánchíd u 7. szám alatt.

A beruházó-tulajdonos, dr. Rudas László, a helységet önzetlenül, térítés nélkül rendelkezésre bocsátotta a Családi Vállalkozások Országos Egyesülete számára mint egy közösségi klub működtetésére is alkalmas találkozóhelyet.

Ez történetünk kezdete.

Ezt követően két vállalkozó szellemű ember, dr. Berendi Péter ötletgazda, és Léner András rendező, egyetemi oktató szakmai tudásának felhasználásával, az alapító, dr. Rudas Lászlóval közösen úgy döntöttek, hogy létrehozzák a LÁNCHÍD SZALON-t, mely otthont ad különböző művészeti ágaknak: a színháznak, az irodalomnak, a zenének, és különböző stílusú tematikus esteknek.

Célunk, hogy a SZALON ne csak színház, ne csak különböző művészeti események színhelye, hanem elsősorban a SZALON legyen.

Ezzel a törekvésünkkel szeretnénk SZALONunkat a budapesti közönség számára szerethetővé tenni.

Elgondolásunk szerint a LÁNCHÍD SZALON egy olyan fórum is, ahol az emberek megkapják az együttlét örömét, lehetőségét, ahol találkozhatnak, beszélgethetnek, vitatkozhatnak, kérdéseket tehetnek fel, kérdésekre felelhetnek.

A reprezentatív körülmények, a tervezett programok különlegessége, a kis befogadóképességű, intim hangulatú terem, olyan kulturális művészeti műhely kialakítására ad lehetőséget, amely a kultúra iránt érdeklődők figyelmét reményeink szerint magára fogja vonni.

Fő célunk az, hogy azokat a művészeket, társadalmunk kiemelkedő, elismert gondolkodóit szólítsuk meg, akik mindannyiunk számára fontosak.

Reméljük, hogy az elkövetkező években, sokszor láthatjuk Önöket vendégül.

Léner András
művészeti vezető
Dr. Rudas László
tulajdonos
Dr. Berendi Péter
menedzser
©2020 Lánchíd Szalon - minden jog fenntartva!

Keresés